2017. május 19.

Reményrekviem, IV. fejezet: Túl nehéz

Lina gyásza haragba csap át, Dani pedig igyekszik rájönni, mi folyhat a háttérben.

Tovább a fejezethez

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszenek az fejezetek, igazából eddig nem jutott semmi eszembe, amit írhatnék, azon kívül, hogy „Jó lett! Mikor lesz már a következő?? :)”, de úgy gondoltam, nincs értelme ezért kritikát írni, de ha szerinted nem gond, hogy ezt minden fejezet alá bemásolom ezentúl, akkor szívesen megteszem :D
    Fruzsi kritikájával meg abszolút egyetértettem. :)
    Most viszont találtam egy apró hibát itt: „Mindezek mellett volt egy plátói oka is annak, hogy el kellett hagynia a magányát…” Szerintem azt akartad írni, hogy prózai oka volt.
    A mostani fejezetet kicsit úgy éreztem, hogy arra építed fel, hogy mi lesz a maffia-találkozón, mintha Dani nagyon készült volna a tárgyalásra, de aztán igazából nem történt semmi különös, ami bevallom, meglepett.
    Lina szülei tök normálisak meg aranyosak voltak, kíváncsi vagyok, hogy most akkor mi is lesz a konfliktus köztük meg Lina között.

    Várom a folytatást!

    Manó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Manó!

      Hihetetlenül örülök annak, hogyha tetszenek a fejezetek! ^^ Nekem igazából egy szót is írhatsz, már attól is mérhetetlenül boldog vagyok, de megértem, hogyha ez áll a hátterében, kritikaírói oldalról ez teljesen más, tudom jól. Szóval köszönöm, hogy most írtál, ez is nagyon sokat jelent :)

      Köszi az észrevételt, javítani fogom! És azzal kapcsolatban mondasz valamit, hogy lehet, hogy eltúloztam a dolgokat, mert utólagos alakítások születtek a fejezeten. (Elég sokat agyaltunk rajta többen is, hogy mi legyen, hogy lenne a leghitelesebb.) Plusz a figyelmet is szerettem volna fenntartani, ezt nem tagadom. Egy hét múlva átolvasom (fel is jegyzem magamnak, mert aranyhalmemóriám van), és utána, ha szükséges, finomítok rajta. (Nem azért egy hét múlva, mert tök lusta vagyok, hanem azért, mert az elmúlt napokban legalább négyszer olvastam végig ezt a fejezetet, és most nem bírok ránézni sem, főleg nem külső/odafigyelő szemmel ^^" )

      Lina szüleivel lesz konfliktus (bár nem olyan egetverő, mint volt), ez most egy kivételes helyzet, ahol nyilván nem veszik elő a mindennapi problémákat :) Kíváncsi leszek, hogy a későbbiekben mi lesz róluk a véleményed!

      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés