2017. augusztus 11.

Reményrekviem, XV. fejezet: Űzött

Lina megpróbáltatásai még közel sem értek véget.

Tovább a fejezethez

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Végre a maffiában! :) én is nagyon vártam ezt a részt :)

    Kicsit zavart, hogy Lina ennyire nem tudja összeszedni magát... Tulajdonképpen semmi bántódása nem esett, nem érte valami nagy sokk, miért nem tud még megállni sem az ajtóban??

    Egyébként nekem mindkét változat tetszik :) az eredetiben Lina sokkal jobban emlékeztetett Lizzy Bennetre, Dani meg Mr. Darcyra. Ebben az egyikük idegesítőbb, a másikuk meg emberibb és kevésbé arisztokrata. Egyelőre :)

    Várom a folytatást!

    Manó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Manó!

      Örülök, hogy vártad a maffiát, és azt is megértem, hogy zavart Lina összeomlása -- de meg vagyok róla győződve, hogy ez ilyenformán karakterhű, és Linától (egyelőre!) nem lenne hiteles egyfajta keménycsaj hozzáállás, főleg úgy nem, hogy sokadszorra is ki akarják nyírni őt. Ne felejtsük el, attól még, hogy tudjuk, mi lesz a jövője, Lina most először tapasztal ilyet életében, és azt hiszem, én is kiborulnék. Ne érts félre, nem azon akarok változtatni, hogy te hogyan látod ezt, még csak meggyőzni sem szeretnélek, mert teljesen oké, hogy nem értesz egyet egy karakterrel :) Csak arra próbálok rámutatni, miért írtam őt ilyenné. Lina erős karakterváltozáson/jellemfejlődésen fog átmenni, mire elérünk az Erőnk szerintig, és azt valahonnan el kell indítani.

      Dani emberségessége pedig eddig a fejezetig tartott: szerintem a korábbi egy-kettőben igazából gonoszabb volt, mint az eredetiben, és valószínűleg ezek után is az lesz :D

      Igyekszem a folytatással! ;)

      Köszönöm, hogy írtál, puszi, <3
      V

      Törlés
  2. Szia!
    Irtózatosan jó volt ez a fejezet!!!!! Jaaaj, annyira tetszett! :)
    Végre kezdenek olyanná válni a szereplők, amire emlékszem. Szóval a karakterfejlődés leírásodat illeti dicséret. :) Közben meg mégis mások mint az eredetiben, sokkal kidolgozottabbak. :)
    Ambrus leírása Lina szemében nagyon vicces volt. Nem is emlékeztem rá, hogy Alíz ennyire fiatal. Ez nem egy lényeges dolog, csak gondoltam megemlítem. :D
    Olyan fura úgy olvasni, hogy tudom a teljes sztorit, de egyelőre még én is csak annyit tudok, mint Lina. Olyan skizofrén érzés. :D
    Kíváncsi vagyok az új első fejezetre. ;)

    Puszi,
    Fruzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fruzsi!

      Nagyon örülök, hogy tetszett :) És annak is, hogy valamennyire helyénvalónak látod a fejlődésüket. Igyekszem, hogy a végére szép "íve" legyen a dolognak, aztán remélhetőleg így is fog alakulni.

      Ambrus részénél én is jókat mosolyogtam :) Aliz az eredetiben is ennyire fiatal, csak talán nem hangsúlyoztam ki eléggé akkoriban :)

      Nagyon igyekszem az új első fejezettel, de elsősorban a saját "szitámon" kellene átmennie, és hát, annyira nem egyszerű. Ráadásul kicsit rám járt a rúd az elmúlt időszakban, nem voltak jó napjaim :( Remélem, sikerül majd ezen felülkerekedni :)

      Köszönöm, hogy írtál <3
      V

      Törlés