2017. június 23.

Reményrekviem, IX. fejezet: Megdöbbentő

Lina eddig nem hitte, hogy az élete tényleg veszélyben lehet. Eddig.

Tovább a fejezethez

6 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Nagyon vártam már ezt a fejezetet!!! :) Nagyon izgalmas lett. :)

    Abszolút "lényeges" dolgok ragadták meg a figyelmemet. :D

    Nem is emlékeztem, hogy Dani és Tomi 20 éve ismerik egymást. Úgy emlékeztem, hogy Ádámmal és Balázzsal van régóta jóban. És Tomiékkal csak a Különítmény miatt találkozott. De simán lehet, hogy ezt csak beleképzeltem. :D

    Tomi olyan aranyos volt Linával. :) Amúgy az jutott eszembe, hogyha a légierőnél szolgál, akkor ha mondjuk Kamcsatkában volt munka ügyben, és jött egy riasztás, akkor hogy csatlakozott a többiekhez?

    Dani egy pokróc. :D Az sem rémlett, hogy több mint 190 cm. Így meg félelmetesebb lehet. :D

    Most már a maffiás rész jön? Azt is annyira imádom! :) Nagyon várom a következő fejezetet! :)

    Puszi
    Fruzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fruzsi!

      Nagyon örülök, hogy izgalmasnak találtad ^^

      Tomival és Danival kapcsolatban jól emlékszel, itt mostanra történt egy kis változtatás, de el lesz mesélve, szóval meg fogjuk tudni, mi a helyzet ;)

      Igen, most próbáltam mindenki jellemére jobban odafigyelni, remélem, Tomi a későbbiekben is át fog jönni. És a kérdésre válaszként: a Különítmény tagjainak a polgári melójuk afféle "fedősztoriként" is működött (amellett persze, hogy mielőtt a Különítményhez szerződtek volna, valóban ennek akarták szentelni az életüket). Így minden bizonnyal el volt az intézve, hogy Tomit sose küldjék több ezer kilométerre ;)

      Dani mindig is pokróc volt :D (De annak cuki, nem? Csak ő meg ne hallja, hogy cukinak neveztem :P) És mindig is magas volt, csak most próbálok karakterleírni. Sikerül? :)

      Amúgy nekem is ilyen "lényeges" dolgok szokták megragadni a figyelmem :)

      És még -- sajnos -- nem a maffiás rész jön, de remélem, hogy a következő fejezetet is érdekesnek fogod majd találni.

      Köszönöm, hogy írtál!

      U.i.: mobilfronton egyébként változott valami? Próbálkoztam még egy-két dologgal kód-szinten meg sablonváltásban, de nálam nem történt semmi :(

      Puszi,
      V

      Törlés
    2. Szia!
      Köszi a választ. :) Igen, sikerült karakterleírnod. :D :D Ezek az elhintett információk sokat segítenek elképzelni a szereplőket, és pont jó arányban adagolod őket. :)
      Sajnos mobilfronton nem történt semmi. :( Letöltöttem Chrome-ot a telomra, mert Safari az alap böngésző, de onnan se engedte feltölteni. Valamiért az "alma" nem enged kritikàt írni. :D Pedig mikor régebben írtam neked, akkor is almàs telóm volt és nem volt vele semmi gond. De azért megoldom. Nem hagylak csendben. :)

      Fruzsi

      Törlés
    3. Ó, annak nagyon örülök :D Rengeteget szenvedek ezzel, és azt hiszem, még mindig van hová fejlődnöm (nagyon is), de a jelenlegi helyzettel nagyjából elégedett vagyok :) Szóval köszönöm <3

      És a fene, alig hiszem el, hogy lehetetlen megoldani ezt (vagy hogy legalábbis az én eszemen túljár :D ). :( Sajnálom, hogy semmi nem működik ezzel kapcsolatban, és nagyon hálás vagyok, hogy továbbra is írsz nekem :3

      Törlés
  2. Szia!

    Hú, hát ez irtó izgi volt!! :D

    Livivel mi lett?? Hazaért és ott volt egy törött ablak, meg egy vérfolt? :) és a helyszínelőket nem kellett volna kihívniuk Daniéknak? :D Simán mondhatná amúgy Elemérnek, hogy a védőőrizet feloldása miatt jött és éppen jókor ért ide (persze, Tomi jelenlétét így is meg kéne magyaráznia valahogy).

    A múltkori kritikai észrevételeimet most teljesen megválaszoltad ebben a fejezetben, mármint azt, hogy Ambrus is tudja, hogy Végh nem hisz Daninak, stb. Kár volt előre belekötnöm :D

    Egyébként azt hittem, hogy most, hogy Lina ennyire megijedt, hajlandó lesz szó nélkül engedelmeskedni Daninak, de persze ááááá, dehogy :))))

    Nagyon jó lett ez a fejezet, szerintem az eleje óta a legjobb!

    Várom a következőt!!!
    Manó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Manó!

      Nagyon örülök, hogy izgalmas volt olvasni is :D Én is szerettem írni ^^

      Livi szerencsére nem ment haza aznap este, szóval megúszta a dolgot, de erről azt hiszem, lesz szó a következő fejezetben, ha mégsem, akkor tuti beleírom, hogy kerek legyen :D Dani pedig el fogja simítani itt az ügyeket, már így is elég, hogy ketten látták, mi történt, tuti nem hívott volna több rendőrkollégát a kelleténél :)

      Jaj, nagyon örülök, hogy a fejezet is megválaszolta a dolgokat :D Ez igazából tök jó. És az is, hogy előtte felvetetted, mert iszonyú jó látni, hogy érdekel és gondolkodsz rajta, és ezzel igazából engem is gondolkodásra késztetsz :) Szóval ne bánd a dolgot ^^

      Lina nem olyan típus :P

      Nagyonnagyon örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen, amit írtál! :3

      Puszi,
      V

      Törlés